top of page

StepStudy ApS er stiftet af mig

Mark Sønderby Schmidt

Mark Sønderby Schmidt, stifter af StepStudy

"Jeg har stiftet Stepstudy, fordi StepStudy er nøjagtigt, hvad jeg selv havde brug for i gymnasiet" 

 

Mit virke i StepStudy er både som leder men også som underviser.

Som barn havde jeg en legetøjsmodel af Saturn V raketten fra den berømte Apollo 11 mission. Uden at have den fjerneste idé om, hvordan raketten virkede, var jeg dybt fascineret af, at man kunne bygge maskiner, der kunne undslippe jordens tyngdekraft og flyve mennesker op på månen. Jeg drømte om at bygge min egen raket, så jeg kunne tage mine forældre med op og besøge rummet. 

 

Men raketvidenskab er benhård matematik, og da jeg kom i gymnasiet, fandt jeg så ud af, at matematik var svært. Min lærers trætte, uinspirerende undervisningsform var sidste søm i kisten for min drengedrøm. Der måtte være andre, der kunne bygge de raketter.

Jeg færdiggjorde gymnasiet uden den store fascination for matematik.

Efter et sabbatår og en værnepligt bestemte mig for at søge ind på medicin, men skulle i den forbindelse opgradere min matematikeksamen til A niveau, og gerne med en stjernekarakter. 

Så jeg måtte gå på aftenskole for at lære mere matematik. Suk!

Denne gang fik jeg en ny lærer, der var passioneret, og forstod at sprede læringsglæde for matematik. 

Det motiverede mig enormt meget til forskel fra min lærer i gymnasiet. Jeg startede på en frisk med matematik, og gjorde mig umage med at fordybe mig i ligningerne. Lidt efter lidt kom den ene åbenbaring efter den anden. Det var som at lære et nyt sprog, bare hurtigere. Jeg begyndte at få billeder i hovedet af, hvad ligningerne faktisk sagde, og hvilke sammenhænge, de beskrev.

Det var de samme hieroglyffer som før, men nu kunne jeg pludseligt tolke dem klart.

Om StepStudy

I gymnasiet gik jeg og sagde, at jeg ganske enkelt ikke var egnet til matematik, men det var jo tåbeligt, forstår jeg nu. Der er ingen, der går og siger, at de ikke egner sig til at tale dansk. Alligevel går mange og siger, at de ikke kan lære matematikkens sprog.

Jeg tror på at alle, der tager sin fremtid seriøst, er i stand til at realisere deres drømme. Vi unge glemmer tit, at det er os, der skal stå for at kurere kræft, løse klimakrisen, skabe verdensfred og flyve raketter til stjernerne. Det kan kun ske igennem uddannelse og hårdt arbejde. Min mission er at vise folk, at uddannelse og hårdt arbejde kan være enormt spændende og sjovt, når man fordyber sig.

 

Gymnasieelever har med god grund svært ved at se, hvorfor de skal bruge al den tid på skolebænken for at lære om Odysseus og forskellige Ordklasser. Det er der utroligt nok meget lidt snak om. Hvem skal dog have glæde af det? Dem selv? Næppe.

Forskning siger, at årsagen til at så mange unge studerende ikke bryder sig om at studere er, at de finder det frihedsberøvende, og ligegyldigt, Det er ironisk, og hammer ærgerligt, når vi ved, at lærdom er den ypperste katalysator for frihed og meningsfuldhed.

Jeg brænder for at vise folk den frihed.

Jeg brænder for at vise dem, at det er vigtigt at fordybe sig, selvom der er så mange andre ting, som umiddelbart virker sjovere, især når man går i gymnasiet i de sene teenageår. 

Men elever bliver nødt til at indse, at gymnasiealderen er tiden, hvor de skal tage stilling til hvilken fremtid, de gerne vil have.

 

Jeg brænder for at gøre læring spændende, og jeg brænder for at være med til at skabe den næste generation af problemløsere, som kan føre os ud i en bedre fremtid.

For StepStudy ApS.

Mark Sønderbys underskrift

adm. dir. Mark Sønderby Schmidt

Hvor er vi?

Hvad er vi?

Velkommen til StepStudy! Vi er et undervisningsbureau, der matcher dig med en dygtig privatunderviser, som kan løfte din faglighed og dine karakterer. Du får mulighed for at gennemgå dine lektier, afleveringer og alt det pensum, du har svært ved, når du sidder med det selv.
Du bruger mange år af din ungdom på at studere. hvorfor ikke gøre det sjovt, med StepStudy?

sort streg
blyant
Mark Sønderby studerer fysik

Vi er akademikere og studerende, der brænder for at dele vores viden med dig. Hele tiden er vi på udkig efter de dygtigste, mest velegnede undervisere. Dem der kan skabe effektive, udfordrende og spændende læringsmiljøer, som gør det sjovt at studere. Hos os kan du være sikker på at blive matchet med en, der vil hæve dig op på et højere niveau og gøre læsningen til leg.

Hvem er vi?

StepStudy er din adgangsbillet til bedre karakterer, og en bedre fremtid. Med den rigtige hjælp, kan du åbne dørene til den uddannelse, du går og drømmer om. Vi kender rammerne for god indlæring, og vi har folk der kan realisere det. Du vil opleve, at høje karakterer går hånd i hånd med læringsglæde. Vi tror på, at man med rette vilje, perspektiv og støtte kan gøre sig selv til superstudent. Vi ved, at du har potentiale, og vores ambition er, at finde det frem med dit samarbejde. Vores mål og værdisætning bygger på, at når vores elever får huen på hovedet og kan kigge tilbage på deres tid i gymnasiet, da står de med en god mavefornemmelse og flotte resultater, som ingen kan tage fra dem. Det er aldrig for sent at tage kontrol over sin fremtid, og vi står klar til at hjælpe dig med det.

Hvad gør vi?

lektiebord
bøger
  1. Undervisning i høj kvalitet

Vi tager vores opgave meget seriøst, og stræber efter at hjælpe elever til at opnå sine mål. Det sikrer vi ved kun at ansætte undervisere med topkarakterer i deres på-gældende fag (mindst 10, helst 12). Ikke mindst lægger vi stor vægt på, at vores undervisere er særligt pædagogisk velegnede. Undervisere hos StepStudy evalueres på deres didaktik, deres gode pædagogiske ånd og deres stærke faglighed.

 

   2. Undervisning til god pris

Vi tilbyder organiseret privatundervisning til markedets bedste priser. Det kan vi gøre, da majoriteten af vores indtægter går til underviseren og ikke vores organisation, som det er tilfældet hos vores konkurrenter. Alt drift og organisation sker igennem virksomheden uden unødvendige mellemled.

Hvordan gør vi?

bottom of page