top of page

Hvad er vi?

Stepstudy er en undervisningsplatform til gymnasiet, der matcher elever med dygtige privatundervisere, som kan skaber læringsglæde og eksamensresultater.

Vi opstiller skræddersyede undervisningsforløb til vores elever, tager ud og underviser på lokation, og sørger for at folk opnår målene med deres uddannelse.

sort streg
profilbillede_edited_edited.png

Hvor er vi?

mig2_edited.jpg

Vi er akademikere og studerende, der brænder for at dele vores viden med dig. Hele tiden er vi på udkig efter de dygtigste, mest velegnede undervisere. Dem der kan skabe effektive, udfordrende og spændende læringsmiljøer, som gør det sjovt at studere. Hos os kan du være sikker på at blive matchet med en, der vil hæve dig op på et højere niveau og gøre læsningen til leg.

Hvem er vi?

StepStudy er din adgangsbillet til bedre karakterer, og en bedre fremtid. Med den rigtige hjælp, kan du åbne dørene til den uddannelse, du går og drømmer om. Vi kender rammerne for god indlæring, og vi har folk der kan realisere det. Du vil opleve, at høje karakterer går hånd i hånd med læringsglæde. Vi tror på, at man med rette vilje, perspektiv og støtte kan gøre sig selv til superstudent. Vi ved, at du har potentiale, og vores ambition er, at finde det frem med dit samarbejde. Vores mål og værdisætning bygger på, at når vores elever får huen på hovedet og kan kigge tilbage på deres tid i gymnasiet, da står de med en god mavefornemmelse og flotte resultater, som ingen kan tage fra dem. Det er aldrig for sent at tage kontrol over sin fremtid, og vi står klar til at hjælpe dig med det.

Hvad gør vi?

lektiebord
bøger
  1. Undervisning i høj kvalitet

Vi tager vores opgave meget seriøst, og stræber efter at hjælpe elever til at opnå sine mål. Det sikrer vi ved kun at ansætte undervisere med topkarakterer i deres på-gældende fag (mindst 10, helst 12). Ikke mindst lægger vi stor vægt på, at vores undervisere er særligt pædagogisk velegnede. Undervisere hos StepStudy evalueres på deres didaktik, deres gode pædagogiske ånd og deres stærke faglighed.

 

   2. Undervisning til god pris

Vi tilbyder organiseret privatundervisning til markedets bedste priser. Det kan vi gøre, da majoriteten af vores indtægter går til underviseren og ikke vores organisation, som det er tilfældet hos vores konkurrenter. Alt drift og organisation sker igennem virksomheden uden unødvendige mellemled.

Hvordan gør vi?

MarkSønderbySchmidt lillefil.png

Mark Sønderby Schmidt

stifter, Stepstudy ApS.

Jeg har stiftet Stepstudy, fordi læring skal være spændende!

 

Mit virke i StepStudy er som bestyrer såvel som underviser. Jeg har stor fokus på, at vi skal levere bedre, mere spændende og dermed mere effektiv undervisning til Danmarks ungdom.

Som barn var jeg meget fascineret af rumraketter, fjerne planeter og naturvidenskab generelt. 

 

Men raketvidenskab er benhård matematik, og da jeg kom i gymnasiet, kunne jeg ikke finde motivationen til at lære noget, der var hårdt. Derfor endte jeg med at sidde og spilde min tid på bagerste række, mens jeg lavede alt muligt andet. Matematikken fangede mig aldrig rigtigt, og jeg færdiggjorde gymnasiet uden den store fascination for faget.

Efter et sabbatår og en værnepligt bestemte mig for at søge ind på medicin, men skulle i den forbindelse opgradere min matematikeksamen til A niveau, og gerne med en stjernekarakter. 

Så jeg måtte gå på aftenskole for at studere mere matematik. Suk!

Denne gang fik jeg en ny lærer, der var passioneret og engageret. Det gav mig pludselig en læringsglæde og motivation til at studere mere og mere.

Det var en frisk start på matematik, og jeg gjorde mig umage med at fordybe mig i ligningerne. Lidt efter lidt blev jeg ramt af åbenbaringer og aha-oplevelser, som gav mig lyst til mere. Jeg lærte at betragte matematikken som et sprog, jeg skulle lære at tale. Et sprog som kunne beskrive alverdens sammenhænge logisk.

Om StepStudy

Det gik pludselig op for mig hvilke fantastiske ting, man kunne udrette, hvis man var "flydende" til matematik.

Ligesom at alle, der læser dette har lært at tale dansk, kan alle blive "flydende" til matematik, og få lov at opleve matematikkens store skønhed og anvendelighed.

Det er den oplevelse, jeg selv fik, og det er den oplevelse, jeg siden har givet videre til adskillige unge som mig dengang, der sidder og bøvler med faget.

Min fascination voksede og voksede, og til sidst valgte jeg at skifte vejbane, og læse matematisk fysik på NBI.

 

Forskning siger, at årsagen til at så mange unge studerende ikke bryder sig om at studere er, at de finder det frihedsberøvende, og ligegyldigt, Det er både ærgerligt og hammer ironisk. Lærdom er den ypperste katalysator for frihed og mening.

Jeg brænder for at vække folks faglige interesse, få dem til at gribe blyanten og studere noget, de elsker. Jeg brænder for at vise unge studerende hvad de kan opnå, når de kommer over barrieren, og indser hvor sjovt selv (og måske især) matematik kan være.

Jeg brænder for at gøre læring spændende, og for at være medskaber til den næste generation af forskere, problemløsere, formidlere som kan føre os ud i en bedre fremtid.

Det er derfor, jeg har stiftet StepStudy, og jeg håber, I vil med på rejsen!

StepStudy ApS.

Mark Sønderbys underskrift

adm. dir. Mark Sønderby Schmidt

Image by Teemu Paananen

Vores filosofi

Vi tror på, at man lærer, forstår og husker allerbedst, når der er stor fokus på læringsglæde.

Det skal være sjovt at udvikle sig!

Mange skoleopgaver kan virke overvældende, når man anskuer dem som helhed. Det kan få alvorlige konsekvenser. Unge studerende kan give op på læring, og endda ultimativt deres drømme. Her er det afgørende, at man får et nyt perspektiv. Vi er her for at give et nyt perspektiv på læring:

På Oahu, Hawaii finder man Haiku trappen. Hvis du står for bunden og kigger op, kan du ikke engang kan se toppen for tåge og atmosfære.

Haikubjerget

Haiku trappen,📍Hawaii

Dér står du og kigger op ad trappen til bjergets top. >>der er sikkert smukt på toppen,<<, tænker du, >>men jeg kommer nok aldrig så langt.<< Alligevel giver du det et skud, og begynder at gå op ad de mange tusinde trappetrin.

stående bjergbestiger
sky

I kommer længere og længere op, og dit overblik bliver bedre og bedre. Der er langt ned til dér, hvor du startede. I går lidt længere op, og pludselig ser du solen skinne over bjergtoppen. For første gang er du helt over skyerne. 

på et tidspunkt træder du på et løst trappetrin, så du skrider ned ad trappen og slår dig. Pyt med det, du løber videre op ad trappen. Så falder du igen og slår dig. Øv.. nu er du er både skadet op forpustet, og kan stadig ikke se bjergtoppen

bjergbestiger

Du takker ja, og I følges op ad bjerget. I bliver gode venner, og på turen op viser han dig, hvordan man kan tackle hvert enkelt trappetrin. Nogle steder skal man træde forsigtigt, men de fleste trin er helt ufarlige, og hvert et trappetrin kan bestiges. 

udmattet bjergbestiger

>>Det er ikke det værd<<, konkluderer  du og går ned ad trappen igen. På vej ned møder du en rask lille bjergbestiger, der opmuntrer dig til at bestige bjerget med ham.

løbende bjergbestiger

Det kan virke umuligt at bestige et bjerg, når man står i bunden. Man skal vide, hvad man skal være opmærksom på, og gå i det rette tempo. Hvis man ikke har besteget et bjerg før, er der stor hjælp at hente fra folk, der har.

Mark Sønderby på et bjerg

-Mark, Stifter af StepStudy

på en ikke-metaforisk bjergvandring

Vi er StepStudy, vi er bjergbestigere. Vi vil vise dig bjergtoppen, og vi lover, at der også er flot på vejen op.

 

Vi tager dig i hånden, og viser dig trinnene et for et. Vi går på knæ og giver en hestesko, når du kommer til de helt stejle trin. Selv det højeste bjerg skal bestiges 1 skridt ad gangen og måske, hvis alt går godt, vil du finde ud af, hvor fornøjeligt det kan være at bestige bjerge.

 

Velkommen til StepStudy!

Vi glæder os til at møde dig

bjergbestigere på bjergtop stepstudy lektiehjælp
bjergbestigere

Til sidst står du på toppen af bjerget, hvor du har den smukkeste udsigt over hele det flotte, komplekse landskab. Du takker den flinke bjergbestiger for at have givet dig  denne fantastiske oplevelse , men bjergbestigeren minder dig om, at det jo var dig selv, der tog hvert eneste trin.

Vores undervisere

blyant skriver på papir
blyant på papir

"Helt klart den bedste underviser, jeg nogensinde har haft"
-HF studerende, 27 år

Vi er hele tiden på udkig efter de dygtigste, mest velegnede undervisere. For dig betyder det, at du trykt kan bestille et forløb hos os, med sikkerhed om, at du får den underviser, der passer dig perfekt. 

matematik papir
termodynamik bog

Ikke alle er et match, men vi er meget omhyggelige med at udvælge din underviser. Vi vælger på baggrund af dit energiniveau, motivationsniveau, faglige niveau og de generelle behov, du står med. 

StepStudy skiller sig ud på flere måder men hovedsagligt på kvaliteten af vores undervisning. Vi er specialister i Gymnasiet, og vores undervisere er håndplukkede superformidlere. Mange af vores matematik -og fysik StudyBuddies er eksempelvis hyret direkte fra Niels Bohr Institutet.

 

Når man er StudyBuddy hos StepStudy er det fordi, man elsker sit fag, og formår at gøre det spændende. Vores undervisning er så effektiv, fordi vi forstår at engagere vores elever, så de får lyst til at lære mere.

bottom of page