top of page

Hvad er vi?

Stepstudy er en undervisnings -og læringsplatform til gymnasiet, der matcher elever med vores dygtige privatundervisere, som forstår at skabe læringsglæde og eksamens-resultater.

Vi bygger skræddersyede undervisningsforløb til dig, der godt vil have en hjælpende hånd til at opnå dine mål i skolen. 

sort streg
profilbillede_edited_edited.png

Hvor er vi?

mig2_edited.jpg

Vi er akademikere og studerende, der brænder for at dele vores viden med dig. Stepstudy er altid på udkig efter de dygtigste, mest velegnede undervisere. Dem, der kan skabe effektive, udfordrende og spændende læringsmiljøer, som gør det sjovt at studere.

Vi interesserer os meget for de emner, vi underviser i, og gør en stor indsats for at vække din begejstring. Sådan kommer resultaterne nemlig nemmere!

Hvem er vi?

Når du kontakter Stepstudy, går en større process igang med det samme.

Først ser vi på dine behov. Vi forsøger at afkode interesser, faglighed, energiniveau, mængdebehov,  læringsstil og meget mere. Vi udpeger dernæst en række undervisere, der bor i dit område, og matcher din din behovsprofil. Så udpeger vi den underviser i gruppen, som er det bedste match for dig. 

Denne underviser vil blive tilbudt dit forløb, og vil besøge dig enten på din adresse, eller anden ønsket lokation. Først holder i et gratis og uforpligtende intromøde, og hvis i klinger, underskriver I en forløbskontrakt, og begynder undervisningen efter ønsket omfang (typisk et par timer om ugen). I aftaler målsætninger og delmål med forløbet. Hver gang, I mødes, har underviseren forberedt det stof, som er relevant for din fremgang. Undervejs vil underviseren skrive rapporter og evalueringer om jeres forløb. 

Hvad gør vi?

lektiebord
bøger
  1. Undervisning i høj kvalitet

Stepstudy eksisterer for at gøre læring sjovere. Det sikrer vi ved at hyre undervisere, der elsker deres fag, og enten agter at gøre karriere i dem, eller allerede har gjort det. Med topkarakterer i deres undervisningsfag (mindst 10, helst 12) er vores undervisere knivskarpe, så de kan hjælpe jer med at dykke ned i detaljerne. Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere er særligt pædagogisk velegnede med god didaktisk forståelse og pædagogisk ånd.

 

   2. Undervisning til bedste pris

Stepstudy tilbyder organiseret privatundervisning til markedets bedste priser. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi prioriterer eleven og underviseren over markedsføring, hurtig ekspandering og profitmaksimering. For Stepstudy, er antallet af glade studerende og gode resultater det eneste, der skal maksimeres.

Hvordan gør vi?

Om StepStudy

MarkSønderbySchmidt lillefil.png

Mark Sønderby Schmidt

stifter, Stepstudy ApS.

Jeg har stiftet Stepstudy, fordi læring skal være spændende!

 

Mit virke i StepStudy er som bestyrer såvel som underviser. Jeg har stor fokus på, at vi skal levere bedre, mere spændende og dermed mere effektiv undervisning til Danmarks ungdom.

 

Lille historie...

Som barn var jeg meget fascineret af rumraketter, fjerne planeter og naturvidenskab generelt. 

 

Men raketvidenskab er benhård matematik, og da jeg kom i gymnasiet, blev jeg slet ikke fanget af det. Med en blanding af kedeligt pensum og andre distraktioner dalede min motivation til 0, og jeg endte med at sidde på bagerste række og lave alt muligt andet. Jeg færdiggjorde gymnasiet med et løfte til mig selv om, at jeg ALDRIG mere skulle løse en ligning.

Efter et sabbatår og en værnepligt vidste jeg ikke, hvad jeg skulle lave. jeg vidste bare, at mit snit ikke rakte til meget, særligt pga. matematik.

Så for at åbne flere døre, var jeg nødt til at læse matematik op til A niveau på aftenskole... suk!

Men denne gang var min lærer selv matematiker, og meget passioneret omkring det. Han kunne formidle på en måde, som for første gang tændte min interesse for matematik. 

Jeg fik pludselig lyst til at lytte efter og fordybe mig i ligningerne. Lidt efter lidt blev jeg ramt af flere og flere åbenbaringer og aha-oplevelser, hvilket holdt mig i gang. 

Jeg mærkede, at jeg blev "flydende" til matematik. Alle de små regler, som før kom i vejen, sad nu fast, uden at jeg skulle tænke. Det var her, det begyndte at blive virkelig sjovt at lave matematik. Det var kun kommet pga. øvelse. Øvelsen kom fra læringslyst og læringslysten kom fra læreren.

Jeg bemærkede hvor stor en indflydelse, den dygtige lærer havde haft på mig. Han var nemlig med til at skabe grobund for min barndomsdrøm om at arbejde med rumraketter og videnskab.

Siden har jeg øvet mig en del mere, og er blevet optaget på Niels Bohr Institutet, med mål om at udvikle forskningsredskaber til brug i det ydre rum.

 

For ganske kort tid siden havde jeg lovet mig selv aldrig at løse en ligning igen, og nu går jeg efter en karriere indenfor matematik og videnskab. 

Alt, der skulle til, var et lille skub fra en dygtig underviser.

 

Den forskel ville jeg selv gøre for nogen.

Så jeg startede StepStudy, for at gå i min lærers fodspor og give unge mennesker den åbenbaring, jeg selv havde fået. 

Nu har vi undervisere rundt omkring i hele landet, som deler min målsætning, og stræber efter at skabe aha-oplevelser hos vores kunder.

Jeg brænder for at gøre læring spændende, og for at være medskaber til den næste generation af forskere, problemløsere, formidlere som kan føre os ud i en bedre fremtid.

Jeg håber, I vil med på rejsen!

StepStudy ApS.

Mark Sønderbys underskrift

adm. dir. Mark Sønderby Schmidt

Image by Teemu Paananen
bjergbestigere

I kommer længere og længere op, og du får et helt nyt overblik over landskabet. Du er godt nok kommet langt, siden du startede! Det er stadig hårdt, men den gode udsigt bliver bedre og bedre, så du bliver ved. Pludselig dukker solen op igennem tågen , og du kan se den skinne over bjergtoppen. For første gang er du nu helt over skyerne. 

Vores filosofi

Vi tror på, at man lærer bedst, med fokus på læringsglæde. Nøglen er overkommelighed. Så snart man bliver overvældet, forsvinder glæden.

Mange skoleopgaver kan virke overvældende, når man anskuer dem som helhed. Her er det afgørende, at man går til opgaven med et andet perspektiv; 1 step ad gangen...

På Oahu, Hawaii finder man Haiku trappen.

Står man ved ved første trin i bunden og kigger op, kan man ikke se toppen for tåge og atmosfære.

Haikubjerget

Haiku trappen,📍Hawaii

Dér står du og kigger op ad trappen mod bjergets top. "der er sikkert smukt på toppen", tænker du, "men så langt kommer jeg aldrig." "Giv det et skud", tænker du alligevel og tager det første step ud af mange tusinde.

stående bjergbestiger

På et tidspunkt træder du på et løst trappetrin, så du skrider ned ad trappen og slår dig. "Av for dælen, men pyt med det". Du løber videre op ad trappen. Så falder du igen og slår dig. "Øv..." 

løbende bjergbestiger
bjergbestiger

På vej ned møder du en rask lille bjergbestiger. Han muntrer dig op, og tilbyder dig, at i kan bestige bjerget sammen. Du takker ja, og I følges op ad bjerget.

I bliver gode venner, og på turen op viser han dig, hvor man skal træde, og hvor man skal passe på. Bjergbestigeren kender alle trappetrinnene ud og ind. Med hans hjælp er der ikke et trappetrin, du ikke kan overvinde.

udmattet bjergbestiger

Forpustet, skadet, og kan stadig ikke se bjergtoppen. "Det er ikke det værd", konkluderer  du og bevæger dig ned ad trappen igen. 

Det er svært at bestige et bjerg. Man bliver let forpustet og opgivende. Det er vigtigt at man træder rigtigt, så man ikke slår sig. Det er også vigtigt, at man gør det i et tempo, man kan holde. Første gang, man bestiger et bjerg, kan det hjælpe at følges med en, der har taget trinnene før. 

Mark Sønderby på et bjerg

-Mark, Stifter af StepStudy

på en ikke-metaforisk bjergvandring

bjergbestigere på bjergtop stepstudy lektiehjælp

Inden længe står du på den bjergtop, du aldrig troede, du skulle se. Herfra kan du se hele verden. Der er ikke det bjerg, du ikke kan bestige! 

 

Du takker Bjergbestigeren for at hjælpe dig, men han minder dig om, at du jo selv tog hvert eneste skridt.

Vi er StepStudy, vi er bjergbestigere. Vi vil vise dig bjergtoppen, og vi lover, at der også er flot på vejen op.

 

Vi tager dig i hånden, og viser dig trinnene et for et. Vi går på knæ og giver en hestesko, når du kommer til de helt stejle trin. Selv det højeste bjerg skal bestiges 1 step ad gangen og måske, hvis alt går godt, vil du finde ud af, hvor fornøjeligt det kan være at bestige bjerge.

 

Velkommen til StepStudy!

Vi glæder os til at møde dig

sky
blyant på papir

Vores undervisere

StepStudy skiller sig ud på flere måder men hovedsagligt på kvaliteten af vores undervisning. Vi er specialister i Gymnasiet, og vores undervisere er håndplukkede superformidlere. Mange af vores matematik -og fysikundervisere er eksempelvis hyret direkte fra Niels Bohr Institutet.

 

Når man er underviser hos StepStudy er det fordi, man elsker sit fag, og formår at gøre det spændende for andre. Vores undervisning er så effektiv, fordi vi forstår at engagere vores elever, så de får lyst til at lære mere.

Vi er hele tiden på udkig efter de dygtigste, mest velegnede undervisere. For dig betyder det, at du trykt kan bestille et forløb hos os, med sikkerhed om, at du får den underviser, der passer dig perfekt. 

matematik papir

"Helt klart den bedste underviser, jeg nogensinde har haft"
-HF studerende, 27 år

termodynamik bog

Ikke alle er et match, men vi er meget omhyggelige med at udvælge din underviser. Vi vælger på baggrund af dit energiniveau, motivationsniveau, faglige niveau og de generelle behov, du står med. 

bottom of page