top of page

DET
KORTE 
FORLØB

Selv et kort forløb kan rettet op på skolegangen. Sammen med en privatunderviser kan du få kigget på afleveringer, lektier og hængepartier der holder dig tilbage. Alle kan komme bagud, men alle kan også komme med igen.

24t pris.png
48t pris.png

DET
MELLEM-
LANGE

FORLØB

Med igen, og foran flokken! Det mellemlange forløb giver mulighed for fundamental faglig gennemgang, så du kan tage kontrol over din fremtid. Tag det første skridt i dag. Book en privatunderviser, og kom i gang!

Succes tager tid. Dette er vores mest omfattende forløb. Det sikrer eleven den mest grundige gennemgang, vi kan tilbyde. Med det lange forløb kan man være sikker på, at hver detalje i elevens skolegang bliver revideret, og at han/hun bliver den bedste version af sig selv i skolen. 

DET

LANGE

FORLØB

78t pris.png
pil 1.png

Undervisning

pil 2.png
Untitled 3_edited.png

Du er nu i gang med dit Turbo-forløb fra StepStudy. Din StudyBuddy kommer velforberedt på besøg, og sammen laver i en intensiv genemgang af dine opgaver, så du bliver klar til eksamen

Resultater

Untitled 3_edited.png

StepStudy har gjort en forskel for adskillige studerende, og vi vil gøre det samme for dig. Du har hvad der skal til, og vi ved, hvad der skal gøres.

Intromøde

Untitled 3_edited.png

 Når du bestiller et forløb hos StepStudy, finde vi dig en StudyBuddy, som kommer ud til dig og afholder et Intromøde, hvor du får info om forløbet. Intromødet giver vi gratis.

Du skal måske snart til eksamen, og kunne godt bruge en StudyBuddy at læse op med?

Turbo-forløbet er til dem, der skal have et kort og hårdt boost. Vi tager dig i hånden og hjælper dig med at komme igennem den stressende periode lige op til eksamen.

2700.png

TURBOFORLØB - 10 t.

Eller enkelttimer a.

trapper hvid.png
Bestil et gratis intromøde
arrow&v
arrow&v

Tak for din indsendelse!

bliv kontaktet.png
IMG_0320.PNG

Er du i tvivl om, hvilket forløb du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi laver en behovsvurdering og giver dig det mest fordelagtige tilbud! 

bottom of page